Het naakte leven in BA plus groots reggeafestival - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Bram Blom - WaarBenJij.nu Het naakte leven in BA plus groots reggeafestival - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Bram Blom - WaarBenJij.nu

Het naakte leven in BA plus groots reggeafestival

Door: besseminbrasil

Blijf op de hoogte en volg Bram

11 April 2011 | Argentinië, Buenos Aires

Na het vertrek van Carry was ik erg moe. Ten eerste is het natuurlijk niet niks om met Carry om te gaan en ten tweede hebben we in twee weken verschrikkelijk veel geweldige dingen gezien en beleefd en daarnaast de lachspieren opgerekt. De spreekwoordelijke koude kleren konden weer uit de kast worden getrokken.

Chillen in Palermo
Om deze boeiende tijd te verwerken heb ik besloten om de komende (minimaal) 2 weken even op adem te komen in een hostel in de wijk Palermo. Deze wijk staat bekend om haar vele leuke shops, parken en relaxte vibe. Daarnaast zijn de mooiste parken van BA op een kwartiertje lopen, kortom een prima plek om voor een wat langere tijd te verblijven. Het hostel zit boordevol Colombianen. Waar ik de vorige keer los ging over de Israeliers moet ik deze keer mijn positieve commentaar geven op de Colombianen. Het is hier net een familie ver van huis. Zo heb ik al een stevig potje met ze gevoetbald in een kooi. Deze kooi brengt dierlijke emoties naar boven en hierdor werd het een lekker stevig potje. Ik kon hier lekker in mee want ik moest 2,5 maand niet-voetballen verwerken. Dit heeft tot gevolg gehad dat ik 1 van die gasten eruit heb geschopt, moet ie maar niet in de weg staan, toch?

Parken van BA
De eerder genoemde parken behoren tot de beste in de wereld en zijn erg ingericht op sporten. Zo zie je hier met name in de avond/nacht heel veel mensen hardlopen, ik denk dat de hardloopspits zo rond 12 a 1 uur ligt omdat het dan lekker koel is. In de weekenden zijn de straten gevuld met skeelers, skaters, skateboarders, straathockeyers, hardlopers, fietsers en wanderlaars. Dit geeft het park een lekkere atmosfeer en ik heb het hardlopen ook weer opgepakt. Gaat best lastig op die grote hikeschoenen maar goed, het voelt goed.

Reggeafestival en openbaar naakt
Gister was ik wat aan het drinken op een terras en werd door mijn biergenote gewezen op een gast die midden op straat stond. Deze man vond het nodig om zijn broek te laten zakken om evrvolgens zijn door God gegeven apparaat aan alle voorbijgangers te laten zien. Heuuuul apart!
Na te zijn bekomen van de schok was het tijd voor een reggeafestival in een van de parken. Het was gratis en dat was te zien aan de opkomst. De sfeer was geweldig en zittend op een kleedje was het genieten! Op den duur was ook hier weer wat reuurrrrring want een man van omstreeks de 55 jaar begon met een striptease act. Uiteraard heb ik overwegen om met hem mee te doen, maar besloot deze keer maar netjes mijn kleren aan te houden, hahaha.
Daarna volgde enkele optredens waarbij een Brazilaanse (Ja Carry het was AMAAAAAAAAAZING) en ik VOLLEDIG uit onze plaat gingen, het was GEWELDIG! In tijden niet zo gedanst!
Na deze danspasjes ook nog even in een circusact gehangen, was ook erg leuk om een keer te doen!
Goed nieuws want inmiddels ben ik in staat om weer normale uren te slapen en is mijn verkoudheid ook echt voorbij. Dan voor de mensen die me een keer aan de telefoon willen krijgen, ik weet dat mijn mobiele nummer dramtisch is, zelfs een telefoongesprek tussen mij en iemand in BA is al problematisch, misschien is SKYPE een optie.

Mijn naam op skype is bram.blom

Het is gratis en soms is het mogelijk ook nog een video te starten. Ik ben veel online nu ik mijn eigen nieuwe oranje,hollandse wondermachine (MET oranje muis) heb gekocht!

Tot de volgende keer!
Bram

• 11 April 2011 - 16:10

Tedje In De War...:

Hoezo je was moe? Daar zijn toch vrouwen bessem? kan absoluut niet aan mij hebben gelegen.Gelul. meer Bier§

• 11 April 2011 - 17:21

@Carry:

nee tuurlijk niet, maar moet jou toch ook een beetje stoken zodat je een bericht gaat sturen op dit prachtige forum?!? GELUL MEER BIERRRRR